За мен

Казвам се Цвете и рисувам Цветето на живота от 2010г. Рисувам Свещена геометрия на Вселената, така се казват рисунките и в този сайт споделям творчеството си и за Свещената  геометрия. Всички ние сме създадени от тази геометрия и животни, птици, цветя, затова я носим в себе си.

Моята галерия от рисунки може да разгледате тук:

Sacred Geometry Drawings

A моята колекция десени с Цветето на Живота може да разгледате тук:

Sacred Geometry Fabric

Тези рисунките започнах  да ги рисувам след като прочетох книгата на Друнвало Мелхизедек „Древната тайна на Цветето на живота“ 1 и 2, но тогава още много неща не разбирах, сега ги преоткривам наново и  споделям.

В книгата на Друнвало са засегнати почти всички аспекти на това знание, което е изкуство и наука събрани в едно. Той споделя в книгата си:„Някога всички живи същества във Вселената са познавали Цветето на Живота като модел на Сътворението, който разкрива тайните както на собственото ни физическо съществуване, така и на целия свят около нас.“ Тази наука се  изучава още в Египет, древните школи, Окото на Хор,  но знанието е загубено през вековете. Те не само са го изучавали, но са го прилагали и на практика. Сега не се изучава това основно знание за живота в училищата, но всяка душа го носи в себе си. Някои вече са си го припомнили, други сега си го спомняме, други ще си го спомнят след време и така.

Обикновено хората се питат за какво ни е това знание и тези рисунки? С какво ни помага? Бих казала с много, но половинката от мозъка/ума/ почти нищо не схваща от това знание, а другата все още спяща и неразвита половинка от мозъка/интуицията/ всичко почва да разбира чрез Духа, когато и се доверяваме.  С една дума тези рисунки и това знание ни помагат да се осъзнаем, да се събудим от Матрицата и да излезем от илюзията. Разбира се има и други временни ефекти като изцеления и подобни. Имах и други отзиви, но най-важното за една душа си остава осъзнаването защото то е пътя към вечността, Духа. Това си е мое мнение с което не искам да ангажирам никого, разбира се. Рисунките представляват Светлинни кодове. Друнвало Мелхиседек споменава за Светлинните същества на Любовта – Хатори. Те изпращат послания с музика и изцеляват чрез нея. Може да ги видите в рисунките ми, на който му се открият. В личен план. Занимавам се с дизайн и търговия.

Тук искам да спомена любимият ми поет Вапцаров, защото за него се сещам сега, понеже живота не е лесен за който е избрал тесния път на истината, а широки пътища много.  Но ти не разбирай, че мразя живота, напротив …:

Вяра
Ето – аз дишам, работя, живея
и стихове пиша (тъй както умея). – /аз рисувам тъй както умея/
С живота под вежди се гледаме строго
и боря се с него, доколкото мога.
С живота сме в разпра, но ти не разбирай, че мразя живота.
Напротив, напротив! –Дори да умирам, живота със грубите
лапи челични аз пак ще обичам!
Аз пак ще обичам!…

Преди се опитвах да блесна с мъдрост, знание, но  разбрах, че не това е същественото. Когато липсва любовта сме кимвал що дрънчи само. Човек единствено блести чрез любовта която има  към себе си и към другите.  Всеки може да получи знание и мъдрост, да си ги припомни и който иска ги притежава. Който ги търси, ги намира. Затова и Айнщан казва, че въображението е по-важно от знанието. Тези рисунки развиват въображението. Рисуването на Свещената геометрия е дарба, която ми се дава и все пак, за да я развивам съм отделяла много време и търпение. Който има желание да рисува може да почне от по-обикновени фигури, например от яйцето на живота и да усложнява постепенно.

Любовта винаги вижда света Прекрасен и Съвършен. Да си пожелаем и ние да можем да наблюдаваме през нейните очи Цялото.

И нека всеки се чувства свободен в изборите си и пътищата си. Някой ще избере този път на развитие, друг друг. Бъдете Благословени с вашите си избори. Всеки си върви по своя път.

© Цвета Динкова 2014-2024 г.

4 отговора на “За мен

  1. Чета написаното Цвете, чета и в мен сякаш се отваря един нов свят. Благодаря за споделеното лично на обществено място. Ти, разгръщаш съкровени аспекти от душата си и аз като че ли успях да ги доловя. Да, струва ми се това беше на ниво душа!
    Пожелавам ти, да усвоиш всяка мерност, която забелязваш в ЦВЕТЕТО и да я споделиш с тези, които ще те прочетат и разберат. Благославям те, да разгърнеш и изживееш цялостно всеки пласт, който забележиш в Пътя си. Светлина по Пътя ти, Цвете!

    Liked by 2 people

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.