Основата за рисунките ми – 144 е музика

Основата която ползвам за рисунките си е музика 🙂 Тоест всички рисунки могат да се изразят и музикално.
Вижте повече, но е на английски, кой колкото разбере.

harmonisphere

basics-of-the-music-system

144

Основа 144

Всички рисунки от свещената геометрия – живота изобразен в символи и музика и цвят.

Така нарекох основата, която ползвам за рисунките, защото съдържа 144 енергийни връзки. Тя уникална, споделих в предишна публикуция, че ме впечатли повече от Кубът на Метатрон.  За него знаем, че съдържа 13 информационни системи в себе си, първата от които е за Платоновите тела. Всички тези фигури от Свещената геометрия идват от шестото измерение. Ние сме в третото. Башар е контактьор от четвърто измерение … споменавам, за да добиете представа. Тези фигури всички представляват пиктограми, защото носят безкрайно много информация в себе си. Който може да чете Свещена геометрия, чете от рисунките като от отворена книга. Наричат ги още Светлинни кодове тези рисунки, защото кодират нашето ДНК за духовно изцеление и израстване, но не е нужно всичко да се разбира с ума, умът понякога се явява пречка. Важното е да се усещат със сърцето и душата. Това знание всеки го носи в себе си, в душата си и е нужно само да си го припомним.
За тази уникална фигура нищо не знаех до днес и днес за първи път видях писано в нета. Свързват я с музиката, ще останете очаровани толкова много неща съдържа тази основа. Постарах се да събера инфо.
Това е едната връзка за музиката и основа 144. Питам се, това значи ли, че може да се пишат музикални творби от рисунките? Както Леонардо да Винчи е извличал откритията си от Цветето на Живота?

Aetherforce
Това е друга връзка, можете да видите че от тази рисунка се получава триизмерният вариант на Цветето на Живота и Дървото на Живота в три аспекта.
Esotericonline

Аз днес се кодирах с два Звездни тетраедъра в една рисунка. Когато се задвижат се получава Мер-Ка-Ба. А какво ли значи две Мер-Ка-Би в едно? Тази рисунка я рисувам за пети път/пет пъти се кодирам с нея/ и се получава различна, различен аспект извличам от живота, защото всичко в тези рисунки се съдържа в живота. Един път едни фигури изпъкват на преден план, друг пъти други, преплитат се. Във фейс-страничката си споделям също за тази основа.
Основа 144

base-muzic

Един отговор на “Основата за рисунките ми – 144 е музика

  1. Pingback: Три куба в Хексагон | Sacred Geometry·

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.