Три куба в Хексагон

Сега ще ви представя нагледно как се извлича информация от рисунките от Свещената геометрия. Друнвало Мелхиседек споделя в книгата си „Древната тайна за Цветето на Живота“, че от Кубът на Метатрон се извличат 13 информационни системи, първата от които е за Платоновите тела.
Днес/забележете датата 17.08.2015-ден с трите осмици-888-портален ден, със силни енергии. Следващият подобен ще е на 26.08.2015 г./ докато си рисувах една от рисунките от Свещената геометрия с снова 144 / тази основа била основа на музиката също, картини и музика/.

Спрях и се загледах в центъра от три куба с още три отворени и започнах да виждам символи, букви, руни … Виждах ги/както виждат фигурите в кафето/ и си ги записвах на гърба на рисунката, за да не ги забравя. Около петдесет успях да извлека,  може и повече.

Вижте рисунката ми в два варианта

Това са символи, руни, букви от трите куба извлечени, от Свещената геометрия. Ще бъда много благодарна ако някой ми помогне със скрипт или програма за извличането им, защото аз вече не смогвам, информацията е огромна.

Свещена геометрия, информация от Кубът

Свещена геометрия, информация от Кубът

На горното изображение съм се постарала разбираемо и подредено да представя нещата, които се извличат от трите куба. Първата фигура – три куба и цвете от шест листенца се вижда. След това се вижда фигурата от шест ромбоидчета и звездата в нея, звездата на Давид, която е от шест лъча. Разделила съм ги за себе си на четири групи символи. Първата група и втората се получават от ромбоидчетата. Те са една до друга в хексагона и без хексагон съм ги представила. С едно ромбоидче/листенце/, с две, с три, с четири, с пет. Извличам някъде около дванадесет фигурки плюс звездата, трите куба, цветето, хексагона – стават двадесет и още една, фигурата на ромбоидите в хексагона, 21. От линиите в трите куба се извличат почти всички букви и много руни. Всеки предполагам вижда буквите L,O,P,F,J,K,C,M,E,B,X,D,R,T,U,V … Z я виждам написана не от ромбоидите, а от двата триъгълника, които образуват ромбоид. Това е цяла нова информационна система/от триъгълниците, не от ромбоиди, два равностранни триъгълника образуват ромбоид/ и няколко руни видях образувани от равностранните триъгълници и символа също. Затова това изображение съм го озаглавила част първа, макар че съм оставила няколко символа извлечени от триъгълниците в ромбоиди, но за тях ще бъде част втора. На фигурите след това виждате как се извличат свастиките в двете посоки. Едната означава разрушение четох, наляво. Надясно съграждане, ново начало. Значи първата група символи ги извличам от листенцата в хексагона, втората листенца/ромбоиди/ без хексагон, третата група от линиите изписват букви и руни, четвъртата група е комбинирана. Символи, които съм извляка от линии и листенца. Забележете колко много комбинации възможни има от линиите. Аз не бих могла това да го извлека на ръка. Затова мога и показвам само част от това, което се съдържа като информация в тази фигура/от центърът на рисунката ми-три куба/. Искам да спомена още нещо съществено. В тази фигура се изписва и знакът от Розетата на Плиска, знакът на Тангра, символът на мира … Двете листенца/ромбоиди/ едно срещу друго изписват Инфинити, символът на безкрайността, осмицата. Те могат да видят точно на шест места, завъртяни на по шестдесет градуса. Всяка фигура може да се види на шест места завъртяна. Аз свързвам това с посоките – запад, изток, север, юг и горе и долу/Земя и Небе/. Освен това в Свещената геометрия се наблюдава, че всеки кръг от по шест или дванадесет фигури може да се намери поне на четири места в рисунката. Вижте корабчетата/оригами/ как са изобразени на две места в момента, в син цвят и ветрилата до тях/врати за замъци/. Връхчето на корабчето прилича на планина, по това ще се ориентирате.

Този символ на три куба се среща в житните кръгове също от 2002, 2005 и 2015 година. Може да ги видите. Годините не дават отражение на тази наука, което говори, че тя идва от вечността и е вечна. Идва от Египет и пирамидите. В България също има намерени рисунки на Цветето на Живота на няколко места. Древните са имали това знание и наука, сега на нас ни се дава да си го припомним.

Лотото на Мицубиши ясно се очертава от трите ромбоида, Логото на Мерцедес от трите линии в същото разположение и на същите градуси идеално се изписва в Свещената геометрия и Цветето на Живота. Тук съм споделила повече за изписването на лого-символи в Цветето на Живота
Лого дизайни и Цветето на Живота

Тук може да видите от форума на сайта на Дейвид Айк какво е споделено за Кубът
Кубът и символи
и за руните от същия сайт
Руни

Какво съм споделила за руните вижте тук
Руни и Цветето на Живота
и тук
Човек, Руни, Цветето на Живота

Тест- колко лица виждате на тази снимка? Аз видях 11, сега и още две.
fases

ПП Не мога да не споделя днес какво е видяла Гери П. в трите куба – българския символ Канатица. … А аз не бях го видяла. Благодаря Гери! Явно има още доста символи в тези три куба, които човешки ум не може да обхване.

3 отговора на “Три куба в Хексагон

  1. Pingback: Свещена геометрия, рисунки 2015 | Sacred Geometry·

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.