Кодовете на Сътворението

Днес намерих тази статия, която потвърждава всичко до което достигам в своите търсения и изследвания. Цветето на Живота е Код на Сътворението. Наречено още Кристална Решетка.

r 24 5px-111

 

„Тази мрежа е тъканта на всичко; това е шаблонът, от който се раждат всички структури и форми на живот. Мъдростта на тази мрежа е била с нас за много дълго време от поколение на поколение чрез символи, митове и учения. Един от най-невероятните от тези символи, които са оцелели от хиляди години, е цветът на живота. Това е перфектното представяне на холографската природа и структурата на творението, като начертаем точките на тези кръгове, ние започваме да създаваме всички геометрични структури, които са присъщи на всеки живот. Това е мъдростта зад кулата Metatrons, която има 5 градивни блока на платоновите твърди частици в перфектен ред и симетрия в цвета на живота.

Когато погледнем цвета на живота по-внимателно, виждаме, че той е направен от сфери, които се размножават и се въртят около централна сфера. Позволява просто да започнете с централната сфера; в тази структура съществуват определени закони, които пазят тази сфера. Също като земята, структурата на сферата се задържа чрез своето въртене и нейните полюси. Геометричният символ за това е звездният тетраедър в кръг или Давидовата звезда. Двата тетраедрата в кръга създават невероятен вихър на енергия, който тече от центъра на кръга и от неговите стълбове. Това взаимодействие на центрофугиране и геометрия създава полово оформено поле с вихър в празния си център. Виждаме точния модел във всичко – от галактики, слънчеви системи, планети, чарка, клетки и ДНК. Всичко се върти в тези мрежи, които свързват всичко с всичко.

Когато попитах ръководителите какво прави всичко въртене, отговорът, който ми даде, е „съзнанието го върти“, така че следващият ми въпрос очевидно е „какво е съзнание“ и те казаха, че съзнанието е светло. Влиянието на тези отговори не ме удари, докато не видях връзката между геометрията и светлината. Геометрията е моделът, в който самите светлинни структури изпълняват специфични функции и качества на сътворението. Геометрията е ключът към разбирането на законите на сътворението; дори цветът и звукът имат свои собствени уникални геометрични структури.

Човешкото същество следва същите шаблони чрез многобройните си чарки, меридиани и енергийни тела. Това са нашите портали и превозни средства в тази реалност, които изпълняват функцията ни на създаване. Ние сме ходеща отворена енергийна система, която непрекъснато приема и изпраща информация от нашето вътрешно пространство до нашето външно пространство, за да бъде обработена и интегрирана, за да се разшири и да се издигне чрез нашите преживявания. Когато възникне опит, който не се обработва правилно, системата ще задържи тази информация, докато не бъде излекувана правилно. Това кара нашите чарка, меридиани и енергийни тела да се изравнят или дори да затворят всички заедно. Когато това се случи, ние губим връзката си с този жизнен поток от енергия и тази област започва да става тежка и болна.

Същите енергийни мрежи минават през планетата, която се свързва с нашата слънчева система, нашата галактика и т.н. Нашите естествени биоритми зависят от тази жизнено важна информация, която получаваме чрез решетките на нашата планета, слънцето и звездите. Ние започваме да губим достъп до тези връзки, когато не сме балансирани и блокирани от нашите рани. Ние също живеем във време, в което постоянно се бомбардираме от хаотично електромагнитно замърсяване от всички наши нови технологии. Това замърсяване причинява големи проблеми на планетата, защото разрушава и прекъсва живота от естествените си ритми. Трябва да видим тези проблеми, преди да е станало твърде късно, защото колкото повече губим връзките си с естествената система, колкото по-нататък се спускаме в хаос и болести.

Елементите, които изграждат тялото, имат много силна връзка с елементите в природата. Когато нямаме равновесие в елементите си, можем да засегнем баланса на елементите в природата. Също така носим в себе си полярността на мъжката и женската енергия, когато нашите полюси не са балансирани, отслабваме полярностите на планетата. Ето защо нашето лично изцеление е толкова важно, че само чрез изцеление може да помагате на другите.

Когато излекуваме и осветляваме себе си, ние отново свързваме решетките и се изкачваме нагоре и нагоре в спиралата на творението в място на голяма свобода. Колкото по-нататък спускаме спиралата, толкова повече губим нашата светлина, свобода, идентичност и ставаме нещо, което никога не сме искали да бъдем. Време е да се излекуваме и да си спомним светлината вътре и връзката ни с всички неща.“

От Джейсън Куит

Източник: The Code of Creation

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.